Ilse van Griensven, Praktijk voor Ademtherapie

Ademtherapie - Aandachttraining - Adem & Kinderen 

Praktische gegevens

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Individuele behandelingen worden gegeven in de praktijkruimte van het Centrum voor Balans aan de Potsweg 15B in Enschede. 

Een behandelafspraak duurt 50 tot 60 minuten.   

Je ontvangt maandelijks een nota. Deze dient  rechtstreeks aan de Praktijk voor Ademtherapie te worden betaald. De nota stuur je  zelf in bij de zorgverzekeraar of een andere instantie die de kosten vergoed. 

Uiteraard kan het voorkomen dat je een keer verhinderd bent. Alleen: niet nagekomen afspraken of afzeggingen korter dan 24 uur worden in rekening gebracht. Tenzij anders overeengekomen. 

Methode van Dixhoorn is opgenomen in de aanvullende pakketten van vrijwel alle zorgverzekeraars. Voor deze behandelmethode worden vrije tarieven gehanteerd. Het behandeltarief in deze praktijk loopt gelijk met het gemiddelde tarief voor fysiotherapie. Methode van Dixhoorn is voor volwassenen en kinderen.

Contact

Wil je meer informatie over ademtherapie, aandachttraining of ademtherapie bij kinderen?  

Stuur mij dan een berichtje. Dit kan via de e-mail of als je wilt per whatsapp. Je kunt natuurlijk ook bellen.   


CONTACTGEGEVENS

info@ademenontspanningstherapie.nl

0031 (0)636 381916